Pridružite se najvećoj platformi za aukciju

Prijavite se

Aukcijska platforma Carnext.com vodeća je platforma za trgovce i profesionalne kupce diljem Europe.

Poslujemo u 23 zemlje, nudimo široku paletu visokokvalitetnih rabljenih vozila, prekogranične mogućnosti kupnje i prijevoza, kao i pružanje niza usluga remarketinga za našu rastuću mrežu pouzdanih trećih strana.

125000
Trgovci (koji završavaju prosinca 2019.)
23
Zemlje
6000000
+ Ponude (2019)

Carnext.com Aukcijska platforma pruža

Prilagođeni odabir

Vozila koja preporučujemo prilagođena su na temelju vaših preferencija i povijesti kupnje, čime je ponuda za vozila brža i učinkovitija.

Potpuna transparentnost

Svako vozilo se prodaje s potpuno transparentnim izvješćem o procjeni koje je dao jedan od naših neovisnih inspekcijskih partnera. Uočene su nepoštene štete, uključujući točne opise i fotografije visoke kvalitete. Ovaj proces je također samostalno certificiran od strane TÜV Nord.

Dnevne aukcije

Carnext.com pokreće više od 25 dnevnih aukcija diljem Europe. Možete pregledavati 1.000 vozila putem naše online platforme ili aplikacije. Kada se registrirate, dobit ćete obavijesti u stvarnom vremenu o nadolazećim aukcijama. Sva prodaja isključuje naknadu za kupca u iznosu od 350 € koja se dodaje u trenutku izdavanja fakturiranja. Valute su označene lokalno.

Ponude za bilo koji auto, bilo kada, bilo gdje

Dostupno profesionalnim kupcima u više od 23 zemlje, Carnext.com Aukcije nude široku paletu visokokvalitetnih rabljenih automobila dostupnih za licitiranje putem naše online platforme ili putem aplikacije

Međunarodno nadmetanje

Preko platforme i aplikacije Carnext.com aukcije možete se natjecati na međunarodnim aukcijama, a vozila koja se nude su iz 23 zemlje diljem Europe s mogućnošću prijevoza.

Nadmetanje s bilo kojeg uređaja

Namjenska aplikacija Carnext.com Actions čini proces nadmetanja glatkim i brzim, što vam omogućuje da kupite vozilo bilo kada, bilo gdje. Aplikacija vam omogućuje pregledavanje aukcija, slanje ponuda, primanje izravnih obavijesti kada ste nadmašili ponudu ili upozorenja na nove aukcije.

Prijevoz

Carnext.com Transport Solution omogućuje vam da tijekom dražbe izračunate i naručite nacionalni i međunarodni prijevoz za vozila. Povezujući vas sa širem ponudom vozila u različitim zemljama i isporučiti ih na željenu lokaciju.

Pridružite se platformi za aukcije Carnext.com

Počnite pregledavati dnevne aukcije i 1000 automobila danas
Prijavite se

Često postavljano pitanje

Kako mogu ući u Carnext.com Aukcijsku platformu?

Morate dovršiti postupak registracije, to se može naći ovdje.

Koje zahtjeve treba ispuniti kako bi se registrirali?

Morate biti profesionalni trgovac automobilima ili trgovac s važećim europskim PDV brojem.